Blog

Top 8 komada namještaja po našem izboru

Kako zbog cjelokupne situacije u svijetu sve više vremena provodimo u svojim domovima, dobili smo priliku više se posvetiti uređenju istoga. Za pratitelje trendova izdvojili smo nekoliko komada namještaja za koje mislimo da se mogu uklopiti u razne prostore. Tako klasični dnevni boravak možete podići sa retro foteljom ili modernim stolićem. Možete reorganizirati postojeći raspored i tako staviti u prvi plan neki drugi komad namještaja. Par novih dekoracija mogu učiniti veliku razliku. Primjera je milijun, vi osmislite svoj. U nastavku donosimo komade namještaja za koje mislimo da mogu osvježiti prostor u trenu. Pa krenimo!

1. Konzola, Vivre.hr
Za ljubitelje klasičnijih interijera, izdvojili smo konzolu izrađenu od metala i drva, a kao završni detalj tu se nalazi i staklena površina koja ovoj konzoli pruža moderni ‘touch’. Služi za odlaganje, ali i kao ukrasni element u vašem domu. Iznad dodajte ogledalo ili uokvirenu sliku i dobit ćete zid kao iz časopisa.
Konzola se prodaje po cijeni od 1565,99 kn.
P.S. Imamo tajnu kako ostvariti popust od 25% prilikom kupnje pa nam se slobodno javite, jedva čekamo da to podijelimo s vama.

  • Text Hover
  • Text Hover

2. Stolić, Namještaj.hr
Ovaj stolić zaista može pristajati bilo kojem interijeru. Izrađen od metala i toniranog ogledala sa bakrenom notom – unijeti će dozu luksuza u vaš dnevni boravak.
Cijena stolića je 1.758,00 kn.

 

  • Text Hover

3. Stolić, Namještaj.hr
Stolić koji smo koristili pri uređenju interijera i za koji još uvijek primamo jako puno upita.
Cijena stolića je 1.430,00 kn.

  • Text Hover

4. Barski stolac, Namještaj.hr
Prekrasni stolci dostupni u bijeloj, plavoj, crvenoj i rozoj boji. Bijele birajte za klasičnije i neutralne prostore, a ostale za eklektične i živahne domove.
Cijena stolca je 782,00 kn.

  • Text Hover

5. Tv klupa, Ikea.hr
Ako nemate vremena za čekanje izrade namještaja po mjeri, a ne pronalazite odgovarajući tv regal, ova tzv. klupa iz Ikee će vas oduševiti. Dolazi u dimenzijama (š/d/v) od 180 cm x 42 cm x 38 cm što je dovoljno za zid do 4-5 m dužine.
Najbolje od svega košta samo 1.159,00 kn.

  • Text Hover

6. Kupaonski set, Ikea.hr
Ako razmišljate o preuređenju kupaonice, ovo je idealna prilika. Ovaj set sadrži dva umivaonika, dvije miješalice za vodu, ormariće za odlaganje plus dva ogledala.
Cijena iznosi 3.655,80 kn.

  • Text Hover

7. Spremnik za obuću, Ikea.hr
Ovaj ormarić će osim kao spremnik za obuću poslužiti i kao konzola u vašem predulazu/hodniku. Jednostavan, klasičan dizajn s daškom tradicije izgleda sjajno s ostalim namještajem.
Cijena je 699,00 kn.

  • Text Hover

8. Fotelja, Vivre.hr
Sjećate se retro fotelje koju smo spomenuli na početku, upravo ovakva nam je prošla kroz glavu. U trenu će osvježiti svaki prostor.
Cijena fotelje je 1.978,99 kn.

  • Text Hover

Ako vam treba pomoć u uređenju interijera obratite se našem timu na info@dpinterijeri.com, putem kontakt forme, Instagram stranice ili Facebook stranice .
Rado ćemo poslušati vaše želje i pretvoriti  ih u stvarnost.