Blog

Kroz nekoliko detalja do TOTALNOG makeovera vile na Srimi

Ljepotica smještena na Srimi odisala je minimalističkim stilom i sjajnim komadima namještaja. Kako su vlasnici odlučili da joj ipak udahnu dodatan šarm, obratili su nam se s punim povjerenjem i željom da nadopunimo Villu Afroditu dodatnim elementima koji će se provlačiti kroz cijeli interijer. To smo odlučili postići s nekoliko faktora: zidne tapete, ogledala, zavjese i rasvjeta.

Uređenje predulaza

Predulaz je mnogo važniji, nego što mu većina od nas pridaje pozornost. To je prvi dojam svakog doma, stoga ga je ovdje bilo posebno bitno istaknuti, budući da je Villa namijenjena za iznajmljivanje. Zato vjerujemo da će sve goste, čim zakorače u prostor oduševiti zid na koji smo nalijepili tapetu s plavkasto sivim elementima prošaranim zlatnim nijansama. Na nju smo postavili zanimljivo ogledalo sa zlatnim okvirom te dodali stolić kojeg smo premjestili iz druge prostorije.

 • Text Hover

Dnevni boravak i kuhinja

Iz predulaza gosti ove ville doći će u dnevni boravak – veliki središnji prostor prepun svjetla s plavom garniturom kao centralnim mjestom kojeg je valjalo dodatno istaknuti. Zato smo dodali kontrastni crno bijeli tepih te tri slike na zidu iznad kauča isto tako u crno bijelim tonovima. Za gracioznost prostora dodali smo duge zavjese s dojmom da vise iz stropa. Taj dojam dobili smo tako da smo ih postavili na gotovo neprimjetne bijele karniše/vodilice koje smo pronašli u trgovačkom centru Pevex. Nakon duge potrage, tamo smo pronašli isto tako savršen luster s crnom bazom iz koje se spuštaju staklene svjetiljke – i upravo je on dao završni touch i eleganciju ovom prostoru. Lustere iz iste linije dodali smo i na kuhinjski strop, dok smo bočni zid osvježili s dvije slike.

Prije

 • Text Hover

Poslije

 • Text Hover

Prije

 • Text Hover

Poslije

 • Text Hover

Prije

 • Text Hover

Poslije

 • Text Hover

Master bedroom & Guest room

U glavnoj spavaćoj sobi prije našeg makeover-a smješten je bio samo krevet s dva noćna ormarića. Kako bismo dodatno istaknuli uzglavlje kreveta, na bijeli zid postavili smo trakice ogledala. Najzanimljiviji izazov u ovom prostoru svakako je bio nasuprotni zid, na kojemu je stajala televizija. Taj zid oblijepili smo tapetom s istim uzorkom kao i u predulazu (a kako ste po slikama mogli vidjeti, isti uzorak tapete postavljen je i na zid u dnevnom boravku, na kojem je isto tako smještena televizija). S druge strane tog istog zida u spavaćoj sobi postavili smo crni stolić za šminkanje i jednostavno ogledalo – i dobili odvažnu ˝postavu˝ interijera kakvu zaista možete rijetko gdje pronaći!

Na veliku staklenu stijenu postavili smo zavjese, kao i u sobi za goste. Na zid gostinjske sobe na koji je naslonjen krevet, dodali smo isto tako tapetu te iznad noćnih ormarića postavili i zidne lampe.

Prije

 • Text Hover

Poslije

 • Text Hover
 • Text Hover

Po vašim komentarima, vjerujemo da ste uživali u ovom makeoveru jednako koliko i mi. A ako želite i dalje uživati u ovom interijeru, pronađite Villu Afrodita na Instagramu i rezervirajte svoj termin već ovog ljeta.

A kao i uvijek, ako i vama treba osvježenje prostora ili planiranje javite nam se za online konzultacije i 3D vizualizaciju!

 • Text Hover