NAŠE USLUGE
 

01

Konzultacije

U našem studiju za dizajn interijera, konzultacije su ključni prvi korak prema ostvarenju vaših snova o idealnom domu. Naš tim stručnjaka posvećen je slušanju vaših želja, razumijevanju vašeg stila i potreba kako bi kreirao personalizirana rješenja koja će odražavati vašu jedinstvenu viziju. Tijekom konzultacija, nudimo savjete, ideje i rješenja, postavljamo ciljeve i prilagođavamo se vašem budžetu kako bismo osigurali da svaki korak u procesu dizajniranja bude usmjeren prema postizanju vaših ciljeva i stvaranju prostora koji će vas inspirirati i u kojem ćete se osjećati u potpunosti zadovoljno.

02

3D vizualizacija

Koristimo najnovije tehnologije kako bismo donijeli vaše ideje u stvarnost. Ova napredna tehnika omogućuje vam da dobijete jasnu predodžbu o dizajnu interijera prije nego što započnemo s realizacijom. Kroz detaljne 3D prikaze, možete istražiti različite opcije, boje i raspored namještaja, osiguravajući da konačni rezultat savršeno odgovara vašim željama i potrebama.

03

Izvedbeno rješenje

U sklopu našeg studija za dizajn interijera, pružamo potpuno izvedbeno rješenje koje osigurava temeljitu provedbu vašeg projekta. Naš tim stručnjaka pažljivo izrađuje detaljan plan koji uključuje sve potrebne mjere, raspored namještaja te druge važne elemente. Klijenti dobivaju sveobuhvatan 'book' koji sadrži sve informacije potrebne za realizaciju projekta, omogućujući im da s povjerenjem i sigurnošću provedu planirane ideje u stvarnost. Ova sveobuhvatna usluga jamči preciznost i kvalitetu u svakom koraku vašeg interijerskog projekta.